Citroën Hy

Deze Citroën is geboren in 1978 in Zuid-Frankrijk daar heeft hij de eerste 25 jaar dienstgedaan als veewagen. Vanaf 2003 heeft deze Hy binnen gestaan bij een boer in Frankrijk in de plaats Saint à Margaride. In juli 2019 hebben we deze Hy naar Nederland gehaald. Hij is zoveel mogelijk in originele staat gerestaureerd, maar met een moderne afwerking. De cabine is in de originele staat gebracht, terwijl de ruimte achterin volledig is omgebouwd tot moderne foodtruck. Een flinke opfrisbeurt aan de buitenzijde met authentiek duurzaam hout uit een oud fabriekspand uit Tilburg maakt deze foodtruck de eyecatcher op uw evenement. Voor informatie of een persoonlijk aanbod, neem contact met ons op!

Bekijk de specificaties van onze Citroën Hy onderaan deze pagina.

De Citroën is helemaal opgeknapt en voorzien van een verkoopluik. Van binnen is de Citroën gemoderniseerd met RVS toonbanken, een ruime dubbele koelkast en duurzame retro led verlichting. Daarnaast heeft men beschikking over drie elektriciteitsgroepen, zodat ook voor een groter publiek genoeg vermogen aanwezig is. De motor is uit voorzorg verwijderd zodat deze Hy op ieder terrein zonder olielekkages en dergelijke kan staan. De Hy wordt vervoerd met een auto ambulance. 

Specificaties

Afmetingen
Lengte: 4,60m exclusief luik achterzijde. 6,0m inclusief luik.
Breedte: 1,95m
Hoogte: 2,45m

Elektriciteit
10 stopcontacten aanwezig, verdeeld over drie groepen van 230 volt. 

Prijs
Prijs vanaf €350,- 

Huur deze foodtruck al vanaf 350 euro per dag. Indien gewenst kunnen wij crew regelen. Prijs word altijd gemaakt op basis van afstand en aantal dagen huur.